Uncategorized
26/07/2023

CAKTIMI I TAKIMEVE ME EKIPIN TONË

Në botën e sotme digjitale, komoditeti dhe efikasiteti janë primare. Ekipi jonë përdor cdoditë teknologjinë…
Read More
Uncategorized
12/10/2022

Zyra ligjore Aleksov me një partneritet të ri, një lokacion të ri dhe një thirrje për bashkëpunime të reja.

Ribrendim I njoftojmë klientët, bashkëpunëtorët dhe miqtë tanë se е kemi ribrenduar zyrën tonë të…
Read More
Uncategorized
14/09/2021

A jeni ju praktikanti të cilin ne po e kërkojmë?

Ju kërkojmë juve, nëse: Jeni student në Fakultetin Juridik në vitin e fundit të studimeve…
Read More