Ju kërkojmë juve, nëse:

 • Jeni student në Fakultetin Juridik në vitin e fundit të studimeve master apo jeni i sapo diplomuar në master studime;
 • Keni nevojë për punë praktike me qllim të dhënies së provimit të jurispudencës;
 • Keni dëshirë që njohuritë tuaja të fakultetit t’i vendosni në praktikë;
 • Lexoni, shkruani dhe flisni gjuhën angleze;
 • Jeni komunikativ/e;
 • E shihni si sfidë mundësinë e vetëiniciativës dhe pavarësisë në punë;
 • Dëshironi që të njoftoheni dhe bashkëpunoni me startape.

Ne ju ofrojmë:

 • Ta mësoni përdorimin e mjeteve digjitale në drejtim të kryerjes së obligimeve në punë në mënyrë efikase;
 • Dëshironi të punoni në mjedis motivues;
 • Të punoni me orar të shkurtuar prej 6 orëve;
 • Kompenzim monetar i praktikantit.

Nëse dëshironi që çdo ditë pune ta bëni të lartë përmendurën nga ora 09:00 deri në 15:00, na dërgoni CV tuaj në [email protected] jo më vonë se 20.03.2022.

Artan Memishi

Author Artan Memishi

More posts by Artan Memishi