Во денешниот дигитален свет со динамика, практичноста и ефикасноста се најважни. Нашиот тим секојдневно ја користи технологијата за подобро да им служи на нашите клиенти. Возбудени сме што можеме да го објавиме воведувањето во новиот календар, кој им овозможува на клиентите без напор да резервираат состаноци со нашиот правен тим.

ПОДОБРЕНО ИСКУСТВО СО КЛИЕНТИТЕ
Нудејќи онлајн календар, даваме приоритет на потребите и преференциите на нашите клиенти. Со погодноста и флексибилноста што ги обезбедува календарот сакаме да го подобриме целокупното искуство на клиентите. На овој начин клиентите имаат автономија да закажуваат состаноци по нивна погодност и со тоа очекуваме да ја зголемиме нашата ефикасност.

ПОДОЛУ МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ КАЛЕНДАРОТ:

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ЗАКАЖЕТЕ INTRO СОСТАНОК СО НАШИОТ ТИМ СЛЕДЕТЕ ГИ СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ:

1.Одберете слободен термин на календарот и закажете краток состанок. Во процесот треба да оставите ваше име и е-маил со цел автоматски да ви стигне во календарот покана и линк за повикот.

2.На состанокот ќе го запознаете нашиот тим и ќе можете да ни го презентирате вашиот случај или вашата потреба од адвокатски услуги. Нашите адвокати зборуваат: македонски, албански и англиски јазик.

3.По состанокот, ќе направиме интерна проценка и ќе ви испратиме детална понуда на вашиот е-маил поврзана со трошоците и времетраењето на процесот.

4.Со прифаќање на понудата ќе ви испратиме Договор за соработка со што официјално ќе започнеме да соработуваме.

Mila Mishovska

Author Mila Mishovska

More posts by Mila Mishovska