Адвокатска канцеларија Алексов распишува оглас за адвокатски приправник.

Што бараме?

  • Магистер по правни науки или студент во последна година на магистерски студии по правни науки за стручно оспособување заради стекнување услови за полагање на правосуден испит
  • Комуникативна, одговорна и исполнителна личност
  • Одлично изразување на македонски јазик
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Основно познавање од работа со компјутер и интернет

Што нудиме?

  • Мотивирачка околина за работа
  • Пет работни дена неделно (од понеделник до петок) со работно време од 9 часот до 15 часот
  • Можност за проширување на знаењата од областа на трговското право и стартап екосистемот во С.Македонија
  • Менторска соработка во насока на професионален развој

Заинтересираните кандидати да испратат CV на [email protected] најдоцна до 15.11.2020.

Gordana

Author Gordana

More posts by Gordana