Те бараме тебе, доколку ти:

 • Си студент на Правен факултет во последната година од мастер студиите или веќе си магистер по право;
 • Имаш потреба од остварување на приправнички стаж со цел оспособување за полагање на правосуден испит;
 • Имаш желба да ги надградиш факултетските знаења со пракса;
 • Читаш, пишуваш и зборуваш на англиски јазик;
 • Си комуникативен/а;
 • Гледаш предизвик во можноста за самоиницијативност и самостојност во работата;
 • Сакаш да запознаваш и да соработуваш со инспиративни стартап приказни.

Ние можеме да ти понудиме:

 • Да научиш да користиш дигитални алатки во насока на поефикасно извршување на работните обврски;
 • Да работиш во мотивирачка средина;
 • Да имаш скратено работно време од 6 часа;
 • Приправнички надомест.

Ако сакаш да го правиш горенаведеното секој работен ден од 9 до 15 часот, испрати ни CV на [email protected] најдоцна до 20.03.2022 година.

Gordana

Author Gordana

More posts by Gordana