Uncategorized
04/11/2020

Оглас за адвокатски приправник

Адвокатска канцеларија Алексов распишува оглас за адвокатски приправник. Што бараме? Магистер по правни науки или…
Read More
Uncategorized
02/07/2019

Математиката и правото

Потрагата по вистината и нејзиното докажување е заеднички предизвик за математиката и правото. Во математиката,…
Read More