Регулатива во РМ
23/11/2023

GDPR во Македонија

Со донесување на Законот за заштита на личните податоци, Република Македонија воведе исти правила за…
Read More
Blog
14/11/2023

Интервју со практикант од Social Day

Ние како канцеларија се одлучивме да бидеме дел од проектот на Social Day каде што…
Read More
Регулатива во РМ
21/09/2023

Закон за финансиска поддршка на инвестиции

ШТО ПРЕСТАВУВА ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА И КОЈА Е НЕГОВАТА ЦЕЛ?  Со законот за финансиска…
Read More
Регулатива во РМ
11/09/2023

Отворање на компанија

КАДЕ Е РЕГУЛИРАНА РЕГИСТРАЦИЈАТА, ОДНОСНО ОТВОРАЊЕТО НА КОМПАНИЈА? Отворањето на компанија, односно регистрација, основање на…
Read More
Блог
26/07/2023

Закажување на состаноци со нашиот тим

Во денешниот дигитален свет со динамика, практичноста и ефикасноста се најважни. Нашиот тим секојдневно ја…
Read More